60 milliót nyert lottójátékon az utolsó kemójára menet

2019-11-08
Egy amerikai férfi 200 ezer dollárt nyert kaparós sorsjegyen, pillanatokkal azelőtt, hogy besétált az utolsó kemoterápiás kezelésére.

 

Az Észak-Karolina államban élő Ronnie Foster a kemoterápiára menet megállt egy benzinkúton, és vett egy 1 dolláros sorsjegyet, melyen 5 dollárt nyert. Ekkor döntötte el, hogy ismét szerencsét próbál, és nyereményét visszaforgatva vett még két WinItAll elnevezésű sorsjegyet – adta hírül a CNN.

 

„Mikor lekapartam az elsőt, azzal nem nyertem semmit. De aztán nekiálltam lekaparni a következőt. Megláttam azt a sok nullát, és lefagytam.” – mesélte Mr Foster a lottótársaság munkatársainak a 200.000 dolláros, azaz úgy 60 millió forintos nyeremény átvételekor. “Nem hittem el, míg oda nem adtam a pultosnak, hogy szkennelje be, és az jelent meg a kijelzőn, hogy ’Fáradjon be a központba.’ Akkor elkezdtem remegni. Egyszerűen nem tudtam elhinni.”

 

 

A Közlekedési Minisztérium nyugdíjazott dolgozója vastagbélrák kezelésének vége felé jár. A nyeremény egy részéből kezelésének egy részét fizeti ki, melyet nem fedezett a biztosítása, a pénz többi részét pedig félreteszi. “Már amúgy is boldog voltam, mert ezt volt az utolsó kemóm.” – nyilatkozta a szerencsés nyertes. “Ez lett a szerencsenapom.”