5,7 millió dollárt nyert a félkarú rablón

Adósságból gazdagságba
470.000 dollár adóssága volt, fél éve munka nélkül, most mégis 60 ezres Chevrolet Silverado terepjárót vezet, és jó ideig nem kell anyagi gondokkal küszködnie.

Az 51 éves Gerald Phillips a múlt héten söpörte be az Arizona Kaszino eddigi legnagyobb Jackpotját. Péntek 13-án 200 dollárt kapott feleségétől, hogy szerencsét próbáljon a 25 centes "Wheel of fortune" gépeken. Gyorsan el is vesztett belőle 100-at, amikoris felesége telefonon sürgette, hogy jöjjön haza, legalább 100 megmarad. De nem hallgatott rá, és hamarosan nyert is 500 dollárt. Hívta a feleségét, hogy elmondja a hírt, aki örült, és még jobban szorgalmazta férje hazatérését, mielőtt a nyereményt elveszti. Fel is állt a géptől, de egy hirtelen ötlettől vezérelve mégis bedobott 60 dollárt a szomszédos gépbe.

Gerald Phillips a boldoggá tévő csekkel


Az egyszer csak csilingelni és villogni kezdett, Gerald teljesen odavolt a boldogságtól, bár akkor még azt hitte, hogy 100 ezret nyert. Ám a kaszinó vezetői és alkalmazottai mind izgatottan odarohantak, ekkor gondolta, hogy valami rendkívüli történt: A kaszinó 10 éves történelme alatt nem volt ekkora jackpot: 5,7 millió dollár. "Reszketett a lábam, és alig voltam magamnál. Felhívtam újra a feleségemet, aki a hírek hallatán azt hitte, hogy csak hülyítem, mert elvesztettem a pénzt. Rámcsapta a telefont. Csak akkor hitte el, amikor a kaszinó igazgatója hívta fel, hogy gratuláljon."

Gerald már meg is vette álmai terepjáróját, felesége csak egy egyszerű 2000 dolláros autót szeretne. Mindenképpen megpróbálják befektetni a pénzt, hogy nekik dolgozzon, és egy kis házat is szeretnének venni, mert eddig egy kétszobás lakásban laktak hármon 11 éves fiukkal.

Az Arizona Kaszino egy hálózat része, amely Amerika-szerte 20 kaszinóból áll. Bármelyik kaszinóban bedobott negyeddolláros a progresszív jackpotot növeli, amely a 20 kaszinó bármelyikében "beüthet", mint ahogy tette is ezt Gerald Phillips esetében.