56,5 milliót veszített egy fogadó a görögök utolsó pillanatban lőtt gólja miatt

2014-07-01
A William Hill egyik játékosa valószínűleg elátkozza azt a pillanatot, mikor a görögök a csodával határos módon, a 91. percben egyenlítető gólt rúgtak Costa Ricának.

 

A játékos 6/4-es odds mellett tett fel 146 ezer fontot Costa Rica normál játékidőben való győzelmére, így már bizonyára az örömtánchoz készülődött, miután Ruíz kapitány csapata a kilencvenedik percben 1-0-ra vezetett a görögök ellen. Sokratis Papastathopoulos 91. percben lőtt egyenlítő gólja miatt azonban hosszabbításra, majd végül tizenegyesekre került sor,  melyet a görögök 5-3-ra elvesztettek.

 

A fogadót azonban így már bizonyára kevéssé érdekelte a costa ricai együttes sikere, hiszen a normál játékidő lejártával az ő nyereménnyel kapcsolatos reményei a porba hulltak… Sajnáljuk az illetőt, bár a tét nagyságából ítélve valószínűleg nem az utolsó szelet kenyérre valóját tette fel :)

 

“A vb elején még csak maximum ötösöket tettek fel Costa Ricára, azonban meggyőző támadó játékstílusukkal magukra vonták a nagyfiúk figyelmét!” – mondta a William Hill szóvivője, Joe Crilly. Egy máltai játékos 40 fontot (15 ezer forintot) tett fel az irodánál 2500/1-es odds mellett a dél-amerikai csapat vb-győzelmére, így ha Costa Rica hódítja el a trófeát, 1 millió fontnak (387 millió forintnak) örülhet.