54 milliárd forintos lottónyeremény vár gazdára!

2017-01-24
A Mega Millions lottó főnyereménye elérte a 188 millió dollárt - ez a játék kínálja a világ jelenlegi legnagyobb jackpotját, melyet az online lottózóknak hála ma már bárki, bárhol megnyerhet!

 

Az 1996-ban indított Mega Millions az egyik legnépszerűbb államközi lottójáték az Egyesült Államokban, az USA 44 tagállama vesz részt benne. 

A hetente kétszer - kedden és pénteken - sorsolt Mega Millions hasonlít a magyar ötös lottóhoz, annyi különbséggel, hogy itt a főszámok mellett egy plusz számot is meg kell jelölniük a játékosoknak. Az öt főszámot 75, a Mega Ball-nak nevezett pluszszámot pedig 15 szám közül kell kiválasztani. A telitalálathoz, tehát a jackpothoz mind az 5+1 számot el kell találni, de ezen kívül még nyolc alacsonyabb nyerőosztály is van (a legkisebb nyereményhez elég csak az 1 plusz számot helyesen megtippelni).  

A játék kiinduló jackpotja 15 millió dollár, eddigi legnagyobb főnyereménye pedig 656 millió dollár volt, melyen három nyertes osztozott 2012 áprilisában.

 

Jelenleg 188 millió dollárnál, tehát 54 milliárd forintnál jár a jackpot összege - ennyi pénzt úgy 26.500 (!) év alatt lehetne megkeresni egy 170 ezer forintos havi nettós fizetéssel. Ebből az összegből lehetne venni úgy 2-300 igen szép családi házat Magyarországon, vagy pár privát szigetet a Karib-tengeren. De kitelne belőle körülbelül 40 darab a világ legdrágább autójából, a konkrétan gyémántporral bevont Koenigsegg CCXR Trevita-ból is (ha készült volna belőle ennyi).

 

 

Hogyan lehet játszani?

 

kedden és pénteken sorsolt játékban természetesen nem csak amerikai állampolgárok vehetnek részt, és szerencsére nem kell az Államokba se kiutazni ahhoz, ha valaki meg szeretné kísérteni a szerencséjét. Ma már több olyan online lottózó is létezik (theLotterSzuperlottoLottosend), ahol egy kis felár ellenében bárki megveheti a szelvényét (a legtöbb helyen ráadásul olyan akciókat, illetve üdvözlő bónuszokat is ki lehet fogni, hogy a játékos visszakapja a szelvény teljes árát), de arra is van lehetőség, hogy a kihúzott számokra szelvény nélkül fogadjunk

 

1-et fizet, 2-t kap

 

Szuperlottó az egyik legrégebbi online lottóközvetítő oldal, ahol szinte a világ bármelyik lottójátékára lehet hivatalos lottószelvényeket vásárolni, és melyről itt olvashat bővebben. Az oldal exkluzív promóciójában most az újonnan regisztráló magyar játékosok egy-egy ingyenes szelvényt kapnak a Mega Millions pénteki, $188 milliós sorsolására vásárolt minden szelvény után. (Az akció részleteiről itt olvashat.)

 

MegaMillions szelvény vásárlása a TheLotter oldalán

MegaMillions szelvény vásárlása a Szuperlotto oldalán (1-et fizet 2-t kap!)

MegaMillions szelvény vásárlása a Lottosend oldalán

Fogadás a Mega Millions számaira a Lottoland oldalán