435 milliót nyertek a tippmixelők a portugál-magyar meccsel

2016-06-24
Újra magyar dominancia a Tippmixen!

 

Ahogy legutóbbi összefoglalónk, úgy a 25. hét első felének – a hétfőtől szerdáig terjedő időszak – Tippmix-ajánlatával foglalkozó cikkünk is a magyar labdarúgó válogatott aktuális Európa-bajnoki mérkőzésével kell, hogy kiemelten foglalkozzon. Bernd Storck tanítványai utolsó csoportmérkőzésükön – az idei labdarúgó Európa-bajnokság eddigi talán leglátványosabb találkozóján – 3-3-as döntetlent jegyeztek Portugáliával szemben, ráadásul ezen eredménnyel a legtöbb kifizetett nyereményt tömörítő ranglistán sem találtak ellenfélre, hiszen – a kiegészítő fogadási lehetőségek adatait is figyelembe véve – 435,75 millió forintos nyeremény került kifizetésre a helyes tippet leadók között. Az Izland – Ausztria F-csoportos derbi 2-1-es izlandi sikere is jól fizetett, az esemény kapcsán felkínált fogadási lehetőségek 148,41 milliós nyereményt biztosítottak a jól tippelők számára. Németország nem erőltette meg magát, de így is 1-0-s győzelmet jegyzett Észak-Írországgal szemben, amely 145,05 milliós kifizetéssel párosult. Két másik, 1-0-s végeredményt hozó Eb-csatát találunk még toplistánkon: a belgák sikere Svédország ellenében több mint 137 millió forintos nyereményt generált, a lengyel nemzeti csapat minimális különbségű sikere Ukrajna legjobbjaival szemben pedig 127 millió forintnál is többet hozott a kiválóan tippelők széles táborának.

 

Dzsudzsák Balázsék nem csupán a kifizetési rangsorban domináltak, hanem a legnépszerűbb események tekintetében is, hiszen a mieink portugálokkal vívott összecsapására – és az ehhez kapcsolódó kiegészítő fogadási lehetőségek sokaságára – 938 099 alkalommal kötöttek fogadást a játékosok. A második legkedveltebb esemény az Ukrajna – Lengyelország találkozó volt, 778 516 Tippmixszelvényen szerepelve valamilyen formában, míg a Horvátország – Spanyolország csata 765 410 megkötött fogadással járt együtt. Izland és Ausztria mérkőzése több mint 761 ezer fogadáskötéssel párosult, a Csehország – Törökország csoportmeccs pedig közel 756 ezerszer ragadtatta tippelésre a honi sportfogadókat.

 

A labdarúgó Eb-mérkőzések egyes fogadási lehetőségeit górcső alá vevő szekciónkban természetesen szintén a Storck-legénység aktuális összecsapásával illik nyitnunk. A mieink csoportelsőséget jelentő döntetlenjére a végkimenetelre fogadók 36 százaléka számított – érdekességképpen, a portugálok sikerére csupán 31 százalék fogadott. Az 1. félidő végkimenetelére is sokan ráéreztek, hiszen erre a fogadási lehetőségre 19 337 jó tippet regisztráltak a szerverek, amely 62 százalékos találati arányt jelentett az 1-1-es állásnak köszönhetően. Igencsak népszerű és sikeres fogadási lehetőségnek bizonyult a „mindkét csapat szerez gólt” fogadási opció is, hiszen 20 276 játékos szavazott gólváltásra, amely 98 százalékos találati pontosságot jelentett. A csoportunk másik mérkőzésén, az Izland – Ausztria találkozón a játékosok 64 százaléka tökéletesen érezte meg, hogy hiába nem lőttek gólt a „sógorok” első két meccsükön, Izlandnak betalálnak, ahogy azt is sokan – 87 százalékos találati arány – helyesen tippelték meg, hogy a 2. félidőben lesz majd több gól. Érdekesség, hogy Izland győzelmére a tippet leadók 23, Ausztria sikerére pedig 52 százaléka számított.

Gareth Bale és az oroszokat 3-0-ra legyőző walesi labdarúgó-válogatott sem lassít, és ezt a fogadók is értékelik, ugyanis arra az eshetőségre, hogy a Real Madridban légióskodó világsztár gólt szerez az oroszok ellen is, a fogadást leadók 99 százaléka számított. Arra már kevesebben gondoltak, hogy Szlovákiával nem bír majd Anglia (végeredmény: 0-0), legalábbis erre utal, hogy a végkimenetelre beérkező tippek „csupán” 26 százaléka tartalmazott döntetlent. Lengyelország Ukrajna 1-0-s legyőzésével tette boldoggá az esemény végkimenetelére fogadók nagy többségét – egészen pontosan 78 százalékát –, Németország pedig Észak-Írországot múlta felül hasonló különbséggel, nagyon hasonló, 82 százalékos találati arány mellett.

A Horvátország – Spanyolország derbin az egyik leginkább kedvelt kiegészítő fogadási lehetőség a gólváltás volt: 29 567-en tippeltek helyesen, amely 98 százalékos találati arányt jelent. Törökország általános meglepetésre legyőzte Csehországot, ahol a „sokk-faktort” alátámasztja az a számadat is, hogy Fati Terim csapatának sikerére a végkimenetelre tippet leadók mindössze 8 százaléka számított. Ugyanakkor arra 15 442 sportfogadó is helyesen érzett rá 1,90-es nyertes oddsért, hogy parázs csatát vív majd a két együttes, és legalább 5 sárga lap kerül kiosztásra.

Írország egy kései góllal győzte le Olaszországot, és vívta ki a legjobb 16 közé kerülését Franciaországban – ezen végkimenetelre a fogadást kötők mindössze 8 százaléka gondolt –, azonban a fogadók 78 százaléka helyesen gondolta úgy, hogy az első félidő végén döntetlen áll majd az eredményjelzőn. A csoport másik mérkőzésén Belgium Nainggolan megpattanó bombájával legyőzte Svédországot, amire az esemény végkimenetelére tippet leadók 64 százaléka számított.

 

Az Európa-bajnokság F csoportjának utolsó két mérkőzése, és a találkozók eredménye egy nyíregyházi sportfogadónak is komoly örömöt okozott, ugyanis a szóban forgó játékos 500 forintos téttel megfogadott 2-es kötése szerepel a legügyesebb Tippmix-fogadókkal foglalkozó szegmensünk élén. A játékos az Izland – Ausztria találkozón tökéletesen találta el, hogy Izland mind a félidőben, mind a lefújáskor vezetni fog, ám talán ennél is nagyobb bravúr, hogy a Magyarország –Portugália csata pontos végeredményét is eltalálta, 110,00-s nyereményszorzóért, így nyereménye 371 250 forint lett!

  • Labdarúgás Izland - Ausztria Félidő/végeredmény Izland/Izland 6,75 Nyertes
  • Labdarúgás Magyarország - Portugália Pontos végeredmény Döntetlen 3:3 110,00 Nyertes

 

Szintén Nyíregyháza városában adták játékba azt a pontos végeredményeket tartalmazó 2-es kötést, ahol a helyes tippek 110 500 forintos nyereményt értek, ráadásul mivel kétszer is feladásra került ezen tippsor egyenként 500 forintos téttel, összességében 221 000 forintos nyereménynek örülhetett a fogadó. 

  • Labdarúgás Oroszország − Wales Pontos végeredmény 0:3 34,00 Nyertes
  • Labdarúgás Szlovákia − Anglia Pontos végeredmény 0:0 6,50 Nyertes

 

Egy bükkábrányi Tippmix-játékos 1 000 forintot kockáztatott egy 6-os kötésben megfogadott szelvény alkalmával, ráadásul mivel nem volt hibás tippje, 340 271 forintos nyereményt könyvelhetett el, köszönhetően többek között a magyar válogatott Portugália elleni mérkőzésének is!

  • Labdarúgás Magyarország - Portugália 1X2 Döntetlen 4,20 Nyertes
  • Labdarúgás Izland - Ausztria 1X2 Izland 3,35 Nyertes
  • Labdarúgás Olaszország - Írország Hendikep 1:0 Döntetlen 4,15 Nyertes
  • Labdarúgás Svédország - Belgium 1X2 Belgium 1,85 Nyertes
  • Labdarúgás Magyarország - Portugália Szögletszám 10,5 Több, mint 10,5 1,75 Nyertes
  • Labdarúgás Svédország - Belgium Szögletszám 10,5 Több, mint 10,5 1,80 Nyertes

 

A TippmixPrón is jelentős összegeket nyertek a játékosok a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseivel. Erre talán a legjobb példa az az 1 000 forintos téttel megjátszott 6-os kötés, mellyel egy fogadó 570 320 forintos nyereményt jegyzett 6 hibátlan tippjének köszönhetően. Egy másik Tippmixpro-fogadó 500 forintos téttel adta játékba 2-es kötését – egy női kosárlabda-összecsapás döntetlenjét, valamint 49,00-s nyertes oddsért a magyar – portugál derbit illetően a mieink legalább 3 lőtt góljára számító tippjét kötötte össze – amely végül 251 125 forintos számlagyarapodást eredményezett.

 

Forrás: Szerencsejáték Zrt