38 milliót tett egy skót fogadó Murray wimbledoni győzelmére

2014-06-26
A Ladbrokes elmondása szerint ez a 100 ezer fontos tét volt a legnagyobb, melyet valaha is tettek Murray londoni sikerére.

 

A névtelenséget kérő játékos 7/2-es oddsz mellett játszotta meg az eseményt, tehát 450 ezer fontot, azaz 172 millió forintot markolhat fel, ha Murray megszerzi második wimbledoni trófeáját.

 

“450.000 fontot fog kapni, ha Murray megvédi címét. Ez a legnagyobb fogadás, amit valaha is kötöttek nálunk Murrayra. Az utóbbi években érkeztek hasonló nagyságú tétek Djokivoc-ra, Federerre és Nadalra, de ez az első óriásfogadás Murray-ra” – nyilatkozta a Ladbrokes szóvivője.

 

“Az angol labdarúgó válogatott gyenge vb-s szereplése után a britek remélik, hogy végre örülhetnek egy győzelemnek. Még korai ugyan, de Murray esetleges második wimbledoni győzelme 20 millió fontjába kerülne az iparágnak.”

 

A címvédő bajnok hétfőn simán verte a belga David Goffint, és ezzel bejutott a második fordulóba, ahol szerdán a 27 éves szlovén Blaz Rolával fog találkozni, aki jelenleg a 92. helyen áll a világranglistán.

 
Címkék: tenisz,