35 milliárd forintos lottónyeremény vár gazdára!

2017-03-11
A Mega Millions lottó főnyereménye 119 millió dollár, melyet az online lottózóknak hála ma már bárki, bárhol megnyerhet!

 

Az 1996-ban indított Mega Millions az egyik legnépszerűbb államközi lottójáték az Egyesült Államokban, az USA 44 tagállama vesz részt benne. 

A hetente kétszer - kedden és pénteken - sorsolt Mega Millions hasonlít a magyar ötös lottóhoz, annyi különbséggel, hogy itt a főszámok mellett egy plusz számot is meg kell jelölniük a játékosoknak. Az öt főszámot 75, a Mega Ball-nak nevezett pluszszámot pedig 15 szám közül kell kiválasztani. A telitalálathoz, tehát a jackpothoz mind az 5+1 számot el kell találni, de ezen kívül még nyolc alacsonyabb nyerőosztály is van (a legkisebb nyereményhez elég csak az 1 plusz számot helyesen megtippelni).  

A játék kiinduló jackpotja 15 millió dollár, eddigi legnagyobb főnyereménye pedig 656 millió dollár volt, melyen három nyertes osztozott 2012 áprilisában.

 

Hogyan lehet játszani?

 

kedden és pénteken sorsolt játékban természetesen nem csak amerikai állampolgárok vehetnek részt, és szerencsére nem kell az Államokba se kiutazni ahhoz, ha valaki meg szeretné kísérteni a szerencséjét. Ma már több olyan online lottózó is létezik (theLotterSzuperlottoLottosend), ahol egy kis felár ellenében bárki megveheti a szelvényét (a legtöbb helyen ráadásul olyan akciókat, illetve üdvözlő bónuszokat is ki lehet fogni, hogy a játékos visszakapja a szelvény teljes árát), de arra is van lehetőség, hogy a kihúzott számokra szelvény nélkül fogadjunk

 

MegaMillions szelvény vásárlása a TheLotter oldalán

MegaMillions szelvény vásárlása a Szuperlotto oldalán 

MegaMillions szelvény vásárlása a Lottosend oldalán

Fogadás a Mega Millions számaira a Lottoland oldalán

  

Hogyan kell játszani az online lottózókban?

 

Mind a négy online lottózónak van magyar nyelvű oldala, és rendkívül egyszerű, felhasználóbarát a működésük. Regisztráció után bankkártyával kell feltölteni némi pénzt, majd kiválasztani a megvásárolni kívánt lottó típusát, és megadni a megjátszani kívánt számokat. 

Segédlet a Szuperlotto oldal használatához

Segédlet a theLotter oldal használatához

 

Mekkora is a nyeremény?

 

Jelenleg 119 millió dollárnál, tehát 34,9 milliárd forintnál jár a jackpot összege - ennyi pénzt úgy 17.000 (!) év alatt lehetne megkeresni egy 170 ezer forintos havi nettós fizetéssel. Ebből az összegből lehetne venni úgy 100-150 igen szép családi házat Magyarországon, vagy pár privát szigetet a Karib-tengeren. De kitelne belőle körülbelül 25 darab a világ legdrágább autójából, a konkrétan gyémántporral bevont Koenigsegg CCXR Trevita-ból is (ha készült volna belőle ennyi).