3000 Ft-os Ausztria v Magyarország ajánlat

2016-06-13
Ausztria június 14-én, kedden Magyarország csapatával mérkőzik meg a 2016-os Európa-bajnokságon, a Bet365 pedig egy fantasztikus élő fogadást kínál ennek kapcsán a játékosainak!

 

A promóció lényege:

 

Meg kell tenni egy mérkőzés előtti fogadást az Ausztria v Magyarország mérkőzésre, a bet365 pedig megajándékozza a játékost egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.

 

Ahhoz, hogy a játékos jogosult legyen a kockázatmentes élő fogadásra, egyszerűen meg kell tenni egy fogadást a vonatkozó meccsre a kezdőrúgás előtt, majd fogadni a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. 

 

Amennyiben a játékos ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizetik a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (maximum visszafizetés 3.000 Ft v. annak megfelelő valuta).

 

Amennyiben az élő fogadásnál a játékos több mint egy választást tesz fel ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül a kockázatmentes fogadásnak. 

 

Minden fogadást a szokásos módon kell fizetni és leadni, és a Felvehető most funkcióval egészben vagy részben lezárt fogadások nem érvényesek ennél az ajánlatnál.

 

Mint mindig, most is több mint 70 élő fogadás piacon fogadhatnak a játékosok mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Mérkőzés szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok más piacot.