2 millió eurót nyert a lottón, vállalkozást indítana

2018-02-19
Hétfőn jelentkezett a Román Lottótársaság székhelyén a hatos lottó február 11-i sorsolásának nyertese, aki több mint kilencmillió lejjel (2 millió euró) lett gazdagabb.

 

"A szerencsés szelvény tulajdonosa Iaşiban él, 60 év körüli és több éve játszik alkalomszerűen a hatos lottón. Azt nyilatkozta, hogy decemberben kezdett rendszeresebben játszani, remélve, hogy nyerni fog. Az egyszerű képlettel kitöltött szelvény harmadik számsora volt a nyerő. Elmondása szerint szinte nem jelölte be a harmadik számsort, a számokat pedig véletlenszerűen játszotta meg, ami eszébe jutott" - nyilatkozták a lottótársaság képviselői.

 

A nyertes szelvényt aznap vásárolta, amikor a sorsolás volt, de csak másnap tudta meg, hogy övé a főnyeremény. A 6/49-es lottón telitalálatot elérő Iaşi-i személy a kétmillió euróból vállalkozást szeretne indítani és gyerekeit segítené - írja a szatmar.ro

 

A maszol.ro néhány napja megírta, hogy Iași városa meglehetősen (szinte már gyanúsan) szerencsés a lottójátékokban, ugyanis az utóbbi öt hónapban háromszor került a hatos lottó főnyereménye ide.

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a Lottosend-nél