2,7 milliárdos online nyerőgép jackpotot pörgettek ki

2022-03-02
Megszületett a világszerte az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő online progresszív nyerőgép játék, a Mega Moolah 2022. évi első euró-multimilliomosa!

 

A 2022. február 6-i szerencsés nyertes lett a játék 70. euró-multimilliomosa, aki, a játék szabályainak megfelelően egy összegben kapta meg a nyereményét.

 

A Mega Moolah és annak progresszív jackpotja 2006 novemberében debütált. Egy négyszintű progresszív jackpotról van szó, melynek kezdő összege 1 millió euró. A játék az elmúlt években az online szerencsejáték ipar valóságos ikonjává vált, melynek eddig több mint 919 millió eurónyi nyereményt köszönhetnek a játékosok.

 

 

A Mega Moolah 2018 szeptemberében történelmet írt mérföldkőnek számító, 18,9 millió eurós jackpotjával, amely azóta is a játék eddigi legnagyobb nyereménye. Csak 2021 áprilisában döntötte meg rekordját meg az Absolootly Mad: Mega Moolah - a Mega Moolah játékportfólió 2020-as újdonsága - egy 19,4 millió eurós kifizetéssel.

 

Megalakulása óta összesen hét további játék csatlakozott a Mega Moolah hálózathoz, 2021-ben három új játék jelent meg, idén pedig ismét újabb tagja lesz a progresszív jackpot kínálatának.

 
A valaha volt legnagyobb online nyerőgép jackpot rekordja egyébként 17.879.645,12 euró (5,5 milliárd forint), melyet egy brit férfi zsebelt be 2015. októberében egy Mega Moolah játékkal.  A nyertes, Jon Heywood, brit katona, aki többször megjárta már Afganisztánt, és olykor-olykor szeret nyerőgépezni egy kicsit. Rekorddöntő pörgetése csupán 25 penny-jébe került, és azt mondta, hogy egyszerűen nem tudta elhinni, hogy megnyerte a jackpotot. Heywood a nyeremény átvételekor elmondta, hogy a nyereményből először is transzplantációra váró édesapja orvosi számláit fogja kifizetni, de tervezett egy mediterrán hajóutat is, és valószínű azóta már megvette álmai autóját, egy sárga Bentley Continental GT-t is.