2,3 milliárdos jackpotot tehetett zsebre a Mega Moolah 100. nyertese

2021-06-23
Ötödik alkalommal pörgött ki idén a Microgaming hihetetlenül népszerű Mega Moolah jackpotja – ezúttal az Optibet online kaszinó egyik játékosa örülhetett a sorsfordító nyereménynek.

 

Az észt játékos június 4-én pörgette ki a hatalmas nyereményt az Optibet online kaszinójában. Ez volt a 100. alkalom, hogy megnyerték a Mega Moolah jackpotját – mely csupán néhány héttel követte az Absolootly Mad: Mega Moolah rekorddöntő, 19,4 millió eurós jackpotját, melyet egy belga játékos nyert meg a Napoleon Sports & Casino nyerőgépén.

 

A Microgaming progresszív jackpot hálózatában eddig 1,4 milliárd euró nyereményt fizettek ki a játékosoknak, ebből 103 millió eurót idén.

 

 

“Örömömre szolgál, hogy ismét egy ilyen hatalmas jackpotnak lehettünk szemtanúi ilyen röviddel az áprilisi, 19,4 millió eurós Mega Moolah jackpotot követően. Gratulálok az Optibetnek és játékosának ehhez a briliáns nyereményhez. Ez mérföldkő a Microgaming történetében, ez a 100. euró milliomosunk ebben a progresszív jackpot hálózatban.” – nyilatkozta a Microgaming CEO-ja, John Coleman.

 

Címkék: kaszinó, nyerőgép,