2,2 milliárdot nyert egy játékos egy online kaszinóban

2017-01-05
A BGO online kaszinó játékosa december 28-án pörgetett ki egy 7,4 millió eurós nyerőgép jackpotot.

 

A brit játékos a Net Entertainment Mega Fortune Dreams elnevezésű online nyerőgépjátékán nyerte meg ezt a valóban sorsfordítónak nevezhető, 2,2 milliárd forintnak megfelelő jackpotot. Mindezt ráadásul úgy, hogy egy igen alacsony összegű tétet, mindössze 1,25 fontot tett fel a játékra a mobiltelefonján keresztül.

 

A szerencsés nyertes elmondása szerint először is egy életre szóló utazásra szeretné elvinni a gyerekeit a pénzből. „Mikor megláttam, hogy mekkora összeget nyertem, sokkos állapotba kerültem, nem hittem el, nem tudtam, hogyan reagáljak. Ez a nyeremény sorsfordító számomra és a családom számára, megadja a biztonságot a jövőre nézve. Az első dolog, amit csinálni fogunk, hogy elmegyünk egy csodálatos nyaralásra Disneylandbe.”

 

 

A Mega Fortune Dreams témája egyébként a luxus: egy jachton játszódik, a nyugodt tengeren, olyan szimbólumokkal, mint pezsgősüveg, koktélok, drága órák, és hasonlók. A játék jackpotja 250 ezer euróról indul, és bár ez a 7,4 millió euró hatalmas összeg, az eddigi legnagyobb mégsem ez, hanem egy finn játékos 17,8 milliós nyereménye volt.

 

A múlt évben számos hatalmas nyereményt fizettek már ki a NetEnt különböző játékai. Januárban a paf.com egyik szerencsés ügyfele vihetett haza 3,4 millió eurót, majd májusban 3 millió angol fontnak örülhetett a LeoVegas egyik játékosa, júliusban pedig a Casumo oldalán zsebeltek be 3 millió eurót. Augusztusban a Betsson online kaszinójában nyert egy játékos 4 millió eurót, majd szeptemberben ismét a Betsson Mega Fortune elnevezésű nyerőgépén pörgettek ki egy 4,9 millió eurós jackpotot. Ezt követően november végén volt egy 4 millió eurós jackpot, melyet egy 62 éves játékos csípett meg a Maria Casino-ban, szintén a Mega Fortune Dreams játékkal.