21 ezer dollár esett le a Revel kaszinó pénzszállítójáról

2014-08-22
Közel 21 ezer dollárnak veszett nyoma, miután leesett egy pénzszállító teherautó tetejéről - a kaszinó biztonsági kamerája szerint induláskor még ott volt a kocsin, aztán valahol leesett.

 

Csaknem 21 ezer dollárt vesztett a hamarosan bezáró Atlantic Cityben álló Revel kaszinó, de nem valami agyafúrt szerencsejátékos különösen ügyes trükkjének köszönhetően, hanem a pénzsszállító hibájából. Az eset még augusztus 6-án történt, de csak most jutott a sajtó tudomására, a vizsgálatot az illetékes hatóságok már megkezdték. -  írja a Press of Atlantic City című lapra hivatkozva a ma.hu.

 

Egyelőre azt lehet tudni, hogy a kaszinó bevételét egy páncélozott pénzszállító jármű sofőrje vette fel, ám amikor célba ért, az elszámoláskor hiányzott egy zsáknyi pénz. A biztonsági videók felvételéről gyorsan kiderült, hogy a zsák 10:51-kor, alig 20 perccel az első csomag felvétele után a vezető oldalán a teherautó tetejére került, aztán nem sokkal később a teherautó megállt a Resorts Atlantic City mellett, ahol körülbelül 6 percet töltött el, majd a pénzeszsákkal együtt elindult a Pennsylvania Avenue felé a 40-es úton. Ott még mindig látható volt a zsák, de utána mintha a föld nyelte volna el.

 

A nyomozók most azt próbálják kideríteni, hogy hol esett le, illetve hogy valóban véletlenül esett-e le valahol. A Revel szóvivője, Lisa Johnson nem tudott mit hozzáfűzni a történtekhez. A kaszinót egyébként augusztus 31-én zárják be végleg, állítólag azért, mert a pénzügyi gondokat már nem tudták tovább kontrollálni.

 

Forrás: Ma.hu

Címkék: kaszinó,