1 millió dolláros nyerőgép jackpot

2012-02-08
A Mazatzal Hotel egyik játékosa nyerte meg 2012 első Gold Series csúcs progresszív jackpotját pénteken. A szerencsés játékos 1.033.554 dollárt (225 millió forintot) vihetett haza.A kaszinó munkatársai elmondták, hogy a nyertes a Rocket’s Kingdom Cash® videojátékkal játszott, de nem akarja felfedni a kilétét. Egy, a kaszinóban tartózkodó másik vendég az alábbi információkat osztotta meg a Payson Roundup újságírójával: ”A férjem és én tanúi voltunk, ahogy ez a pár megnyerte a jackpot-ot, és beszéltünk is velük rögtön azután, hogy ez megtörtént. A kaszinóban mindenki sokkot kapott, az emberek odamentek hozzájuk, gratuláltak nekik, és megölelték őket. 

A párt azonnal sárga figyelmeztető szalagokkal vették körül, hogy lezárják a gép környékét. Egy ideig ott kellett ülniük, míg a kaszinó alkalmazottai meg nem erősítették, hogy a nyeremény valós. Elmondták, hogy segélyen élnek, és a nyeremény segítségével ki fogják tudni fizetni a házukat, és fel fogják tudni nevelni a gyermekeiket. Nagyon nyugodtnak és szerénynek tűntek. Azt mondták, még sosem nyertek semmit. A férfi egyszer kiment, sírt pár percet örömében, aztán visszatért a kaszinóba.”


Ez volt a 15. Gold Series csúcs progresszív jackpot a játék 2009-es indulása óta, eddig több, mint 800 millió dollárnyi nyereményt fizettek ki ebben a sorozatban.