1 milliárdot nyert egy tanárnő egy online kaszinóban

2016-02-20
Rekordot jelentő 2,5 millió fontot nyert Valentin napján egy tanárnő a William Hill online kaszinójában – úgy, hogy 3 hónapja már nyert egyszer 30 ezer fontot (12 millió forintot) ugyanitt.

 

A William Hill közleménye szerint ekkora összeget még soha nem nyertek náluk. A 40-es éveiben járó, Észak-Skóciában élő hölgy a William Hill Vegas online kaszinóban játszott Valentin napkor, mikor 2,50 fontot kockáztatva megnyerte a már igencsak zsíros összeggé halmozódott jackpotot. A hihetetlen méretű főnyeremény 18 hónapja halmozódott a The Festival Of Lights Vegas elnevezésű játékban.

 

A nevét felfedni nem szándékozó egyedülálló édesanya már le is foglalt egy utazást a DisneyWorldbe magának és hétéves fiának, de arról még fogalma sincs, hogy a nyeremény többi részével mihez fog kezdeni.

 

„Ma reggel épp mosogattam, és azt gondoltam – ’Mindegy, mennyi pénzed van, attól még el kell mosogatnod a koszos edényeket.’ Most valószínű felújíttatom a konyhámat, és veszek egy mosogatógépet is. Még mindig szürreális ez az egész. Persze, az ember játszik ezeken a játékokon, és reménykedik, hogy nyer egy keveset, de nem milliókat. Még mindig csak ámulok.”

 

„Tudomásunk szerint ez a legnagyobb összeg, amit egy William Hill játékos valaha is nyert. Hihetetlen, sorsfordító összeg.”

 

Ekkora nyereményhez 2008-ban, a yorkshire-i Fred Craggs került a legközelebb a William Hillnél, mikor 50 penny-s téttel nyert egy 8-as lóverseny kombival 2.000.000-1 odds mellett 1 millió fontot.

 
A valaha volt legnagyobb online kaszinó jackpotot egyébként 2015. októberében zsebelte be egy brit katona a Betway-nél: egy Mega Moolah játékon nyert közel 18 millió eurót, azaz 5,5 milliárd forintot.