1 milliárdos nyereményt kapott 19. születésnapjára

2014-10-29
Egy chicagoi lány 19. születésnapja igencsak rendkívülire sikeredett, miután az édesapjától ajándékba kapott kaparós sorsjegy egy csapásra dollármilliomossá tette.

 

Deisi Ocampo 4 millió dollárt, azaz közel 1 milliárd forintot nyert egy 20 dollárba kerülő $100 Million Money Mania elnevezésű kaparós sorsjeggyel, melyet az édesapja vett neki ajándékba a 19. születésnapjára. Egyikük sem gondolta, mikor „boldog születésnapot” kívánva átadta lányának a sorsjegyeket, hogy mennyire boldog is lesz az! „Ez lett a legjobb születésnapi ajándék, amit valaha is kaptam.” mondta Deisi a nyeremény átvétele után.

 

 

A lány még annyit mondott az összesereglett újságíróknak, hogy a pénzből „egy új házat szeretne venni a családnak, majd valóra váltaná álmát, hogy befejezze az iskolát és ápolónő lehessen.”

 

 

Nem ez az első eset, hogy ilyen fiatal nyertesről szólnak a hírek. Tavaly egy 18 éves brit tini nyert 22 millió fontot, tehát több, mint 8 milliárd forintot az EuroMillions lottón. 2002-ben pedig egy 19 éves  kukás, Michael Carrol nyert 10 millió fontot. 

Aztán ott van Anglia legfiatalabb lottónyertese, a 16 éves Callie Rogers, aki 1,9 millió fontnyi nyereményét teljes egészében plasztikai műtétekre, drogokra és bulikra költötte, majd többször is öngyilkosságot kísérelt meg. Remélhetőleg az újdonsült ifjú dollármilliomos okosabban fogja felhasználni a hirtelen ölébe hullott vagyont… 

 
Címkék: nyeremény, sorsjegy,