1 euróra 284 millió forintot nyert egy máltai sportfogadó

Egy kis máltai faluból fogadott egy 41 éves férfi a hétvégén brit mérkőzésekre a William Hillnél: 18 tipp bejött, már csak a Liverpool győzelmét várta, és Glen Johnson a 87. percben meg is hozta számára a 284 millió forint értékű rekordnyereményt.

A mirrorfootball.com arról ír, mindössze egy eurót tett fel a szerencsés, aki mindig csak ennyivel szokott játszani. A szerencsés nyertes többek között az Arsenal, a Celtic, az MK Dons és a Crawley győzelmét fogadta meg, 684.000-szeres oddsért.

Az utolsó tét a Chelsea-Liverpoolon volt, addig nagyjából 180 eurós nyereménynél járt, ami persze nullázódott volna, ha a nem jön a Pool-siker. 1-1-nél három perccel a vége előtt a jobbszélen megindult Glen Johnson, jobbal becselezte magát a tizenhatosra, majd ballal a kapu jobb alsó sarkába csavarta a labdát.

"Ilyen sztratoszférikus oddszal még nem nyertek nálunk. Nyertesünk eddig nem volt Liverpool-drukker, de azt mondta nekünk, hogy most már az" - nyilatkozta a nyertesről a Mirrornak Graham Sharpe, a fogadóiroda sajtósa.