1,2 milliárdot nyert egy játékos az Unibet online kaszinójában

2018-03-16
Egy szerencsés játékos a Mega Fortune Dreams elnevezésű nyerőgépjáték több mint 4 millió eurós jackpotját csípte meg.

 

A sorsfordító jackpotot egy svéd játékos nyerte meg az Unibet online kaszinójában március 7-én. A Mega Fortune Dreams rendkívül népszerű a játékosok körében, már az egész világra kiterjedő rajongói bázisa van ennek az 5 tárcsás, 3 soros játéknak. 

 

A Mega Fortune Dreams témája a luxus: felülete egy, a nyugodt tengeren ringatózó jachtra emlékeztet. A nyerőgép fő szimbólumai között megtalálható a pezsgősüveg, a koktél, a drága kézitáska, a gyémántgyűrű és a karóra is. A wild ikon két pálmafa, a bónusz ikon egy szerencsekerék, míg a scatter szimbólum egy hatalmas gyémánt.  20 nyerő sor van, a játék jackpotja 250 ezer euróról indul.

 
  
Ez a 4 millió eurós jackpot idén már a második több millió eurós nyeremény, melyet egy NetEnt által fejlesztett játékkal zsebeltek be – egy másik szerencsés játékos januárban nyert 2,5 millió eurót a Mega Fortune nyerőgépjátékkal.
 
Az eddigi legnagyobb online nyerőgép jackpotot egyébként 2015-ben nyerte meg egy brit katona. John Heywood 20 millió dollárt (5,7 milliárd forintot) nyert egy 0,32 dolláros pörgetéssel.