15% kedvezmény a 15 éves theLotter lottózóban

2017-03-16
A theLotter - mely méltán az egyik legnépszerűbb online lottózó világszerte - most ünnepli működésének 15. évfordulóját, és ennek kapcsán különleges akciót hirdetett.

 

A theLotter lottószelvény közvetítő szolgáltatása egy helyi irodákból álló hálózat segítségével köti össze a játékosokat és a világ legnagyobb lottójátékait. Az iroda eddig körülbelül 58 millió dollárnyi nyereményt adott át közel 3 millió nyertesének, legutóbb akkor került világszerte a média figyelmének középpontjába, mikor egy iraki játékosuk megnyerte az Oregon Megabucks elnevezésű amerikai lottójáék 6,4 millió dolláros jackpotját.

 

Az oldalon jelenleg már több mint 45 hivatalos lottójátékot lehet játszani. A szolgáltatás nagyvonalakban így működik:

  • A theLotter megvásárolja Ön helyett a lottószelvényt. 
  • Szelvényét biztonságosan tárolják a helyi irodákban.
  • Szelvényének szkennelt másolata megjelenik a theLotter-nél lévő felhasználói fiókjában, a megjátszott számokkal és a sorsolás lényeges információival együtt.
  • A másodlagos nyeremények automatikusan átutalásra kerülnek a játékosi számlára.
  • A nagyobb nyeremények átvételére vagy meghatalmazást ad, vagy átadják Önnek a szelvényt a nyeremény személyes átvételéhez.

 

Működése 15. évfordulójának megünneplésére a theLotter most 15% kedvezményt ad játékosainak. Az akció részleteiről bővebben itt olvashat.