13 milliós nyereményét teszi fel a Wales-re egy sportfogadó

2013-11-29
Egy sportrajongó fogadó 12 meccs végeredményét találta el a napokban helyesen egy 10 fontos fogadással – 38 ezer fontot nyert, és szombaton majdnem az egészet feltenné kedvenc csapatára.

 

A 40-es éveiben járó játékos a múlt héten tett fel 10 fontot egy tucatnyi meccs végeredményére – voltak köztük Premier League és alacsonyabb ligás mérkőzések is – 3.800-as nyereményszorzóval. Szombaton 11 mérkőzést játszottak le ezek közül, és mindegyik végeredményét eltalálta. Aztán hétfő estik kellett várnia az utolsó, West Bromwich Albion – Aston Villa meccsre.

Döntetlenre tippelte a mérkőzést, de a West Brom 2-0-ra vezetett a félidőben, így nagyon úgy tűnt, hogy elszáll az esély. Főhősünk már le is mondott a nagy nyereményről, sőt, el is aludt a meccs alatt, és csak barátai gratuláló sms-eire ébredt fel.

„Úgy tűnt, hogy elveszíti az utolsó fogadást, de aztán a Villa feltámadt, és két gólt lőtt a második félidőben. Hihetetlen volt.” – mesélte a Ladbrokes szóvivője, Alex Donohue, ahol a szerencsés játékos megtette a fogadást. 

 

 

Miután felfogta, hogy mi is történt, a walesi sportfogadó úgy döntött, hogy eggyel tovább megy, és az egész 38.970 fontnyi (14 millió forintnyi) nyereményt felteszi csapata szombati meccsére. A Ladbrokes szóvivőjének elmondása szerint még nem vésték kőbe a fogadást, a férfi állítólag mégis megtart 8.970 fontot (3 millió forintot), de a többit valóban fel akarja tenni arra, hogy a Wales szombaton megveri Ausztráliát a Millennium Stadiumban.

 

“Azt mondja, hogy nagyon elégedett a Wales csapatával, és az a tény, hogy sztár szélsőjük, Alex Cuthbert is játszani fog, még valószínűbbé teszi, hogy valóban meg is teszi a fogadást.” – mondja Donohue. "Még azt várta, hogy ki lesz a bíró. Azt szeretné, ha az északi féltekéről jönne valaki, mert szerinte az innen származó bíróknak szimpatikusabbak az ugyanerről a féltekéről származó csapatok játékstílusa, és ezért talán kevésbé fognak kedvezni Ausztráliának."

Mára már kiderült, hogy a meccset az angol Wayne Barnes fogja vezetni.

 

A cikk írásakor az odds megegyezik mindkét csapatra, tehát ha nyer, megduplázhatja a 38 ezer fontot, és 76 ezret vihet haza. De nagy kérdés, hogy tud-e nyerni a Wales, hiszen Ausztrália tavaly három alkalommal tudott nyerni, a Wales pedig 2008 óta nem győzött…

 
A fogadás eredményéről itt olvashat