132 milliárd forintnyi nyeremény a tét a mai lottósorsoláson!

2015-02-11
Az óriási vásárlói rohamnak köszönhetően az előzetesen várt 450 millió dollár helyett a ma esti Powerball sorsoláson már 485 millió dollár várja gazdáját! Ez a lottójáték történelmének 3. legnagyobb nyereménye.

 

Mivel közel három hónapja nem találta el senki mind a hat számot, ma már 485 millió dollár a tét az egyik legnagyobb össz-amerikai lottójátékon, a Powerball-on. Utoljára november 29-én vitték el a játék jackpotját, akkor egy washingtoni nő nyerte meg a 90 millió dolláros főnyereményt élete első lottószelvényével, amit a hálaadásnapi zsongásban vett meg hirtelen felindulásból. 

 

Az eddigi legnagyobb Powerball jackpotot, 590,5 millió dollárt 2013-ban vitték el. Minden idők legnagyobb lottónyereménye egyébként nem ez, hanem az a 656 millió dolláros MegaMillions jackpot, melyet három évvel ezelőtt nyertek meg három szelvénnyel.

 

Ha valaki ma elviszi a főnyereményt, a harmadik legnagyobb Powerball jackpotot mondhatja majd magáénak. A 485 millió dollárt 29 éves évjáradékban fizetik ki, ha a nyertes egy összegben szeretné felvenni a nyereményét, akkor 327,7 millió dollárt utalnak át a számlájára.

 

Ha többet szeretne tudni a kialakult lottólázról, és hogy hogyan vehet részt Ön is a játékban, olvassa el korábbi cikkünket.

 

Címkék: lottó, powerball,