12 milliót nyert kaparós sorsjegyen egy 101 éves mamóka

2014-12-13
Idén pár héttel korábban érkezett meg a karácsony az Arizonában élő, 101 éves Lily Camacho-hoz, kedden ugyanis megnyerte a helyi lottótársaság Money Tree elnevezésű játékának 50 ezer dolláros fődíját.

 

Biztos jól jön a pénz így karácsony előtt az idős néninek, hiszen óriási a család: 24 unokája, 39 dédunokája, 19 ükunokája és egy ük-ükunokája van. 

 

Szerencsére van egy 78 éves fiai is, aki alkalomadtán vesz neki egy-egy kaparós sorsjegyet. Nem mintha eddig bármit is nyert volna, de hát imádja, és a fia ezt jól tudja. Ahogy máskor is szokta, Eusebio Camacho vett pár sorsjegyet, többek közt egy 5 dolláros Money Tree-t is, melynek nyerési esélye egy a 240 ezerhez. Elmondása szerint nem tudja, hogy miért döntött emellett a játék mellett, mert sem ő, sem pedig édesanyja nem nyert még semmit vele korábban. „Egyszerűen az Úr azt sugallta, hogy vegyem meg azt a sorsjegyet.” – mondta.

 

Mikor Lilly meglátta a sorsjegyet – mesélte a férfi – megkérdezte, hogy lekaparhatja-e. Eusebio odaadta anyjának, és mikor pár óra múlva visszament, a néni megkérte, hogy vessen már rá egy pillantást. „Kiderült, hogy megnyerte az 50 ezer dolláros fődíjat.” – mesélte nevetve a férfi.

 

 

Az asszonyt Eusebio és öt másik családtag kísérte el a lottótársasághoz a nyeremény átvételére. Elmondták, hogy édesanyjuk még nem tudja, hogy mihez kezd a pénzzel, de bizonyára folytatja az eddig megszokott életét – ami egyben azt is jelenti, hogy továbbra sem hagyja ki az Arizona Diamondbacks baseball-csapat meccseit a tévében. „Azóta nagy rajongójuk, mióta megnyerték a Word Series-t. Nem nagyon néz tévét, de a meccseiket sosem hagyná ki.” 

 

Az idős matróna egyébként a szerencsejáték más típusát sem veti meg: havonta egyszer elmegy Eusebio-val San Carlosba „Imádja az Apach Gold Casino-t” – mondta a fia.

 
Címkék: nyeremény, sorsjegy,