10. évfordulós PokerStars reload bónusz

Ha december 1. hajnali 5:59 (CET) előtt feltöltöd már meglévő PokerStars számládat, befizetésed 10%-ának megfelelő készpénzbónuszt kapsz, akár $10 értékben.

A PokerStars újabb bónusszal ünnepli 10. évfordulóját. Csak annyit kell tenned, hogy a „10” bónuszkód megadásával befizetsz valamennyit PokerStars számládra december 1. hajnali 5:59 (CET) előtt, és jutalmul kapsz egy 10%-os újratöltési bónuszt akár $10 értékben. A bónusz jóváírásához mindössze 1 VPP-t kell gyűjtened dolláronként, vagyis az egész 10 dollárt megkapod, amint kevesebb mint $2 rake-et termeltél készpénzes játékokban vagy versenyeken. A bónuszt 1 dolláros egységekben írják jóvá.

A befizetéshez lépj be a PokerStars kliensben található cashierbe, és válassz egyet a számos rendelkezésedre álló befizetési mód közül. Ne felejtsd el megadni a „10” bónuszkódot, hogy biztosan megkapd bónuszodat!

A bónuszt egyetlen befizetéshez használhatod fel. Ahhoz, hogy a teljes 10 dollárt megkapd, legalább 100 dollárt kell befizetned. A bónuszajánlat nem csak USD-ra, hanem a következő pénznemekre is érvényes: angol font (GBP, akár  £6,50), euró (EUR, akár €7,50) és kanadai dollár (CAD, akár C$10).

A befizetés után 10 nap áll rendelkezésedre a bónusz kiváltásához.

További információk a PokerStars oldalán.