1-et fizet 2-t kap a Powerball lottó 118 milliárdjáért!

2016-11-24
A Szuperlottó online lottózójában a magyar játékosok a Powerball lottó szombati, $403 milliós sorsolására megvásárolt szelvények után egy második szelvényt kapnak ajándékba.

 

Szuperlottó az egyik legrégebbi online lottóközvetítő oldal, ahol szinte a világ bármelyik lottójátékára lehet hivatalos lottószelvényeket vásárolni, és melyről itt olvashat bővebben. Az oldal exkluzív promóciójában most az újonnan regisztráló magyar játékosok egy-egy ingyenes szelvényt kapnak a Powerball most szombati, $403 milliós (118,6 milliárd forintos) sorsolására vásárolt minden szelvény után

 

Az akció az új regisztrálók első vásárlásakor érvényes, és az első vásárlás során megvett minden Powerball szelvény után jár egy ingyenes szelvény (tehát, ha valaki első vásárlásával vesz pl. 5 Powerball szelvényt, akkor 5 ingyenes szelvényt fog kapni). Az ingyenes szelvények jóváírása a vásárlást követően 12 órán belül megtörténik.

 

A Powerball az USA, de talán az egész világ legnépszerűbb lottójátéka, ami nem véletlen: rendre ez a játék kínálja a legnagyobb jackpotokat. A hetente kétszer – szerdán és szombaton - sorsolt Powerball hasonlít a magyar ötös lottóhoz, annyi különbséggel, hogy itt a főszámok mellett egy plusz számot is meg kell jelölniük a játékosoknak. Az öt főszámot 69, a Power Ball-nak nevezett pluszszámot pedig 26 szám közül kell kiválasztani. A telitalálathoz, tehát a jackpothoz mind az 5+1 számot el kell találni, de ezen kívül még nyolc alacsonyabb nyerőosztály is van (a legkisebb nyereményhez elég csak az 1 plusz számot helyesen megtippelni).

A Powerball kínálja jelenleg a világ legnagyobb lottófőnyereményét, a szombati sorsoláson 403 millió dollár, azaz több mint 118,6 milliárd forint lesz a tét!